Luis Collazos, Huila Kolumbia 3/5

11,50 44,00  sis. alv.

Makukuvaus: Makea hedelmäisyys, kinuski, kahvimarja

Tästä tasapainoisesta Luis Collazosin viljelemästä keskipaahtoisesta kahvista löytyy makeita hedelmän vivahteita, sekä kinuskisuutta. Sopii yhtä lailla fiilistelyyn kuin hifistelyyn. Suutuntumaltaan keskitäyteläinen. 

 

Ladataan arvosteluja …

Arvostele tuote

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Alue: Huila, Kolumbia
Viljelijä:
Luis Collazos
Lajike: Castillo
Kasvukorkeus: 1600m
Prosessointi: Washed

Kahvi tulee Acavedo Huila -alueelta, Kolumbiasta. Luis Collazosin isännöimä kahvitila La Bermeo sijaitsee noin 1600 metrin korkeudessa ja on kooltaan yhdeksän hehtaaria, näistä kuusi hehtaaria on kahvipuita. Luis perheineen viljelee kahviaan perinteisellä, kestävän kehityksen tavalla. Perinteinen tapa on käyttää kahvi kuivattua hedelmälihaa luonnollisena lannoitteena ja lisänä maanviljelyssä käytettävää lannoitetta. Sadonkorjuun aikaan Collazosin perhellä on apunaan 12 poimijaa, mutta muuten kahvitila pyörii täysin oman perheen voimin. Alueella kasvaa appelsiineja, persikkaa, sitruunaa ja tangeriineja – hedelmät auttavat pitämään maaperän kosteana ja ne tuovat samalla oman vivahteensa tilan tuottamaan kahvipapuun.

Luis on toisen polven kahvinviljelijä perittyään tilan vanhemmiltaan 20 vuotta sitten. Luis ja hänen vaimonsa ovat olleet naimisissä 30 vuotta, kaikkiaan seitsemästä lapsesta vanhin poika on kiinnostunut sukutilan jatkamisesta. Sukupolvenvaihdoksen lisäksi Luisin yksinkertaisena tavoitteena on koko ajan kehittää ja parantaa kahvinviljelyään – tuottaa aina vain laadukkaampaa kahvia. Luis Collazos perheineen toivoo Kahwen asiakkaiden nauttivan hänen kahvistaan.

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

230g, 1kg

Jauhatus

Espresso, Aeropress, Pour Over, Suodatin, Chemex, Pressopannu, Pannu, Papu