Meistä

REILUA JA AMMATTIMAISTA

ARVOMME

Kahwe Roastery on kaikkia kahvin ystäviä varten.
Lähestyminen toimintaan on rentoa, rehtiä, avointa ja maanläheistä, unohtamatta ammattimaisuutta. Toiminta on pyritty pitämään niin eettisenä ja läpinäkyvänä kuin mahdollista.

Meille on aina ollut tärkeää, että kahvinviljelijä saa työstään reilun korvauksen. Tarkoitus on siis luoda kestäviä suhteita ja kestävää toimintaa. Jokainen yksilö muokkaa maailmaa käytöksellään ja toimillaan, yritys tekee tätä samaa isommassa mittakaavassa.

Me Kahwella pyrimme inhimilliseen, ympäristön ja muut olennot huomiovaan toimintaan.

Tiesitkö että Kahwe tarjoaa myös yrityksille erilaisia ratkaisuja kahvin parissa?

REILUA TUOTANTOA

AMMATTIMAISUUTTA

EETTISTÄ TOIMINTAA

MAANLÄHEISYYTTÄ

ANSAITSET KAHWEPAUSSIN

PAAHTIMON SYNTY

MISTÄ KAIKKI ALKOI?

Kahwen tarina alkoi 2017, kun kokenut barista Joel Marttala tunsi voimakkaan vedon kohti kahvin paahtamista. Ajatus oli muhinut jo jonkin aikaa, ja hänelle oli tarjoutunut mahdollisuus ostaa paahtimotoiminta eräältä paikalliselta yrittäjältä. Asiaa pohdittuaan ja sopivan yhteistyökumppanin löydettyään, hän päätti lopulta perustaa oman. Mukaan taustatiimiin lähti myös muutama muu moniosaaja ja paahtimo oli saanut alkunsa.

Vuodesta 2021 Kahwen yrittäjänä on toiminut Joelin lisäksi kahvialan moniosaaja Joonas Leskelä. Joonas lähti mukaan toimintaan palattuaan Suomeen Namibiasta, jossa hän oli työskennellyt kahvin parissa edelliset viisi vuotta.

Paahtimoon pääset tutustumaan myös Kahwemaistelun merkeissä. Lue Kahwemaistelusta lisää alla olevan linkin kautta.

Joel_headshot_Valmis-2

Joel Marttala

Kokkitaustainen Kahwen paahtomestari ja toimari on toiminut kahvin parissa vuodesta 2011 baristana ja paahtajana. Kahwen 2017 alulle pannutta voimaa ajaa sopiva perfektionismi oikeiden paahtoprofiileiden löytämiseksi.

  •  Suosikkikahvi: Chemexillä tehty vaalea hedelmäpommi

Joel tasapainottaa ajoittain varsin hektistä paahtimoarkea viettämällä aikaa luonnossa, leipomalla ja olemalla mukana reservitoiminnassa.

Joonas_headshot_Valmis

Joonas Leskelä

Joonas hyppäsi suoraan syvään päähän perustaessaan kahvilaravintolan Namibian pääkaupunkiin Windhoekiin vuonna 2014. Siitä asti kahvin parissa eri tehtävissä ja rooleissa toiminut erikoismies pitää ihmisten yhteen tuomisesta, tunnelman luomisesta ja hetkeen pysähtymisestä.

  • Suosikkikahvi: Eläväinen, vivahteikas ja yksityiskohtainen kahvi – tehty Aeropressillä, Chemexillä tai Kalitalla

Kahvi-intoilun lisäksi Joonas viettää aikaansa yrittäen pitää mielenvikaisen vinyylinpyörittämisen ja syvän meditaatioharjoituksen balanssissa.

www-toteutus: Mainostoimisto Framill