Yrityksille

#KUPPIKAHWEETA

Kaikki ovat oikeutettuja hyvään kahviin. On yrityksesi sitten ravintola, kahvila, huolto-asema, toimisto tai joku muu kokoontumispaikka. Kaikille on mahdollista saada laadukasta, eettistä ja tuoretta Kahwetta. Meiltä onnistuu monet ratkaisut moniin käyttötarkoituksiin. Tärkeintä on tuoda hyvä kahvi ainutlaatuisille ihmisille!

Olemme yksi monista suomalaisista paahtimoista jotka työskentelevät eettisempää ja kestävämpää kahvikulttuuria kohti. Valitsit sitten Kahwen tai jonkun muun paahtimon, huomioithan että tekemämme päätökset vaikuttavat koko maapalloon – ihmisiin, kaikkiin eläviin olentoihin ja ympäristöön kokonaisuudessaan.

PALVELUT YRITYKSILLE

Kahwe Yhteistyo-12

KAHWEKONEET

Ai että, toimistolle juomaan kahvit! Tämä on kommentti, jota kuullaan toimistojen työntekijöiltä, jonne toimitamme kahvia.

Kuukausi­kahweet

Arvotaanko teilläkin, kuka viimeksi tuonut kahvipaketin taukohuoneeseen? Ei tarvitse arpoa enää, sillä vastaus voi tästä lähtien olla ”Kahwe”. Tilaa kuukausitoimitus ja teillä on aina Kahweeta päivän jokaiseen hetkeen.

Kahwe­maistelu

Kahweeta saa myös maistella! Voimme maistattaa valikoimassa olevia Kahweita teillä tai meillä. Maistelu on mukaansatempaava, tarinoita täynnä oleva tilaisuus, josta nauttiakseen ei tarvitse olla kahvihifistelijä. Saatavilla myös maistelupaketti.
Kahwe-lahja

Kahweeta lahjaksi

Pohditko pysäyttävää liike- tai henkilökuntalahjaa? Meiltä saat erinomaiset lahjapaketit toimitettuna suoraan vastaanottajalle. Maistelupaketti tai erä kunnon Kahweeta – aina tuoretta.

Saisiko olla Kahwetta?

Hyvä kahvi ei ole salaisuus, se on etuoikeus! Kerro meille mihin ja millä tavalla haluatte Kahweenne tai pyydä tarjous tuotteistamme ja palveluistamme.

Otamme teihin yhteyttä seuraavana arkipäivänä, jotta saadaan teille kunnon Kahwetta!

    www-toteutus: Mainostoimisto Framill