KAHWEKONEET

Kahwe Yhteistyo-12

KAHWEKONEET

Toimistoille

Ai että, toimistolle juomaan kahvit! Tämä on kommentti, jota kuullaan toimistojen työntekijöiltä, jonne toimitamme kahvia. Työntekijät odottavat pääsevänsä takaisin toimistolle, koska kahvintekovälineet kahveineen ovat kunnossa ja kaikki tietävät saavansa sieltä kupillisen kunnon kahvia.

Hetken irtaantuminen omasta mielestä, jossa pyörii työpäivinä vain työasiat ja niiden hoitaminen. Mieli käy kierroksilla ja stressitaso kasvaa. Tauko on silloin tervetullut – sillä on kokonaisvaltainen vaikutus ihmisen monimutkaiseen mieleen. Se voi olla kahvikupin ääressä hiljaista ulos katselua, työkavereiden kanssa juttelua saunan uudesta kiukaasta, tai vaikka hauskojen videoiden katselua sosiaalisessa mediassa.

Ravintolat ja kahvilat

Vitriinituotteet tarjottavineen ovat kunnossa paikallisen kondiittorin toimesta. Menu on viimeisen päälle tikissä ja sesongin mukaiset raaka-aineet mietitty tarkasti. Kahvista ei kuitenkaan tiedetä ihan niin paljoa, mutta asiakkaat odottavat teidän tarjoavan tuoretta paikallisesti paahdettua kahvia.

Kahvi on asia joka unohdetaan helposti, eikä siihen panosteta riittävästi, vaikka muut tuotteet olisivat kunnossa. Kahvin voi suunnitella erilaisia tarpeita silmällä pitäen. Oli kyseessä sitten sokerinen munkki tai raikas juustokakku niin olisiko hyvä ottaa vaikka kaksi erilaista kahvia tarjolle?

Kokonaisvaltainen ratkaisu kahvihetkiin

Kahwe tarjoaa huoletonta kokonaisvaltaista ratkaisua toimistoille, ravintoloille, kahviloille ja hotelleille kahveineen. Oli kyseessä sitten erikoiskahvit kahviautomaatilla espressosta cappuccinoon napin painalluksella, tai vaikka ihan käsityönä espressokoneella. Voihan tarpeita olla myös erilaisiin käsiuuttomenetelmiin kuten AeroPress, Hario V60, Chemex tai pressopannu.

Kunnon laitteilla ja välineillä tehdyt kahvit ovat tuoreita sekä maukkaita. Hävikkiä ei synny ja kahvi ei pala lämpölevyllä kitkeräksi. Se on tasalaatuista ja jokainen kupillinen on täydellinen kahvinautinto. Usein ei osata ajatella kuinka suuri merkitys on panostaa kestäviin laitteisiin. Paljon huolta vaativat laitteet tuovat yllättäviä ylimääräisiä kuluja. Anna meidän huolehtia kahvin toimitus vaikkapa kerran kuukaudessa, tai silloin kuin sitä teillä tarvitaan. Me tarkistamme sovitusti, että laitteista tulee kunnon kahvia. Jos laitteeseen tulee vikaa meidän laitehuoltajamme Kristian saapuu paikalle tarkistamaan tilanteen ja niin se homma taas rullaa!

Juttu on simppeli.

  1. Selvitetään teidän tarpeenne laitteille ja kahveille.
  2. Maistellaan kahvit porukassa paahtimolla ja syvennytään selkeästi siihen mitä te tarvitsette.
  3. Koulutamme henkilökunnan koneiden oikeaoppiseen käyttöön ja avaamme salat erikoiskahvien tekoon (tarvittaessa).
  4. Teemme käyttöönoton jälkeen tarkistuskäyntejä sopimuksen mukaan.

 

Kahvilaitteet ja huollot toteutamme yhteistyössä paikallisen Brimeon Oy:n kanssa, jolla on vankkaa kokemusta yli 17 vuoden ajalta. Täyttämällä alla olevan lomakkeen tai laittamalla suoraan sähköpostia info@kahwe.fi katsotaan yhdessä mistä lähdetään liikkeelle.    www-toteutus: Mainostoimisto Framill