Fraijanes, Guatemala

guatemala-08048.jpg
guatemala-08048.jpg
sold out

Fraijanes, Guatemala

from 8.50
Jauhatus:
Paino:
Paahto:
Add To Cart

Kahvi tulee Guatemala Fraijanes-alueelta. Kahvi on pehmeä ja matalahappoinen. Makumaailmaltaan se on kaakaomainen, suklainen, hiukan hedelmäinen, jopa kirsikkaisen makea. Karamellisoituneet mantelit tuovat kahviin uniikkeja piirteitä.

Rodolfo Garcia ja vaimonsa Reina pyörittävät ylpeänä Finca La Pila -kahvitilaa Guatemalassa, Fraijanes alueella. Rodolfo on viljellyt kahvia käytännössä koko ikänsä. Nuorempana hän työskenteli kahvitiloilla kerääjänä ansaitakseen taskurahaa. 25-vuotiaana Rodolfo peri tilan isältään ja aloitti oman kahvinviljelyn.

Rodolfo on ahkera ja intohimoinen viljelijä. Tavoitteena hänellä on kehittää ja parantaa kahvinsa laatua analysoidessaan maaperää, jossa kahvit kasvavat ja täten tietää mitä maaperä tarvitsee. Maaperän analysoimien on erittäin tärkeää, koska se on suuressa osassa kahvin makuun ja satoon. Hän myös tuottaa natural- ja honey-prosessoituja kahveja, joka kertoo hyvin paljon siitä tahdosta ja motivaatiosta kehittää omaa tilaansa. Tavoitteet investoida omiin prosessointi laitteisiin korostaa myös entisestään halua kehittyä paremmaksi.

Kokonaisuudessaan tässä on 39 pienviljelijää mukana, kahvitilat ovat 0.5-3 hehtaarin kokoisia.

Käy lukemassa lisää kahvista blogista


Alue: Fraijanes, Guatemala.

  • Speciality Grade

  • Aluekahvi, 39 pienviljelijää

  • Kasvukorkeus: 1750m

  • Lajike: Arabica, Bourbon, Red Catuai,

    Yellow Catuai, Pache

  • Prosessi: Washed