Luis Collazos - Kolumbia, Direct Trade - Tilakahvi

IMG-20181202-WA0034.jpg
IMG-20181202-WA0034.jpg

Luis Collazos - Kolumbia, Direct Trade - Tilakahvi

from 8.50
Paahto:
Jauhatus:
Paino:
Quantity:
Add To Cart

HUOM! Kahvia on saatavilla vasta 11.1.2019. Ennakkotilauksia otetaan vastaan. Nouto paahtimolta tai lähettäminen SmartPostilla.

Luis Collazos ( Kolumbia ) - Direct Trade - Tilakahvi

Tämä kahvi tulee suoraan Luis Collazos viljelijältä Kolumbian Acavedo, Huila - alueelta. Kahvitila La Bermeo on 1600metrin korkeudessa ja on kooltaan 9 hehtaaria, joista 6 hehtaaria on kahvipuita ja lajikkeina on Castillo sekä F6.

Luis viljelee kahviaan perinteisin tavoin, pyrkii viljelyssään kestävään kehitykseen ja toivoo lapsiensa jatkavan työtään kahvinviljelyn parissa. Perinteinen tapa on käyttää kahvin kuivattua hedelmälihaa luonnollisena lannoitteena ja lisänä maanviljelyssä käytettävää lannoitetta. Sadonkorjuun aikaan hänellä on 12 poimijaa, mutta pyörittää kahvitilaa perheensä avustuksella. Alueella kasvaa appelsiineja, persikkaa, sitruunaa ja tangeriineja, jotka auttavat pitämään maaperän kosteuden oikeana. Myös kyseiset hedelmät tuovat vivahteita kahvipapuun.

Kahvitilan Luis on perinyt vanhemmiltaan 20-vuotta sitten. Luis on ollut naimisissa puolisonsa kanssa 30-vuotta ja heillä on 7 lasta, joista vanhin poika on kiinostunut jatkamaan isänsä saappaisa. Tavoitteena Luisella on kasvattaa ja myydä laadukasta kahvia. Kehittää kahvinviljelyjään, parantaa kahvinlaatua, kehittää kahvin prosessointia ja kahvitilan oloja. Kovan työn jälkeen Luis ja hänen keräilijänsä toivovat Kahwen asiakkaiden pitävän hänen kahvistaan.

  • Alue: Acavedo, Huila.

  • Tilakahvi - Direct Trade

  • Kasvukorkeus: 1600m

  • Lajike: Arabica, Castillo

  • Prosessi: Washed