Guatemala ASDECAFE

DSC_0288.JPG
DSC_0288.JPG

Guatemala ASDECAFE

from 5.00
Paahto:
Jauhatus:
Paino:
Quantity:
Add To Cart

ASDECAFE, on Guatemalainen yhdistys, joka on sitoutunut edistämään kestävää kehitystä kahvin tuotannossa. Yhdistyksen perustivat kuusi kahvin pientuottajaorganisaatiota vuonna 2013 ja nykyään yhdistykseen kuuluu yhdeksän tuottajaorganisaatiota. Organisaatiot viljelevät kahvia Huehuetenangon ja osin El Quichen ylängöillä Guatemalan luoteisosassa. 

Vuosina 2014/2015 järjestö sai luomu- ja reilunkaupan sertifikaatit. Vuonna 2016 järjestö arvioitiin Rain Forest Alliancen toimesta saaden myös heidän sertifikaatin. 

ASDECAFE on sitoutunut kestävään, luonnon huomioon ottavaan kahvin viljelyyn, jossa liiketoiminta on läpinäkyvää ja tulonjako oikeudenmukaista. Liittoutumalla yhteen pientuottajat pääsevät kansainvälisille markkinoille järkevällä tavalla eivätkä joudu ns. maaorjuuteen isoille kansainvälisille kahvintuottajajäteille. Tämä toimintatapa mahdollistaa kahvin pientuottajien säilymisen itsenäisinä, laatuun ja kestävään kehitykseen keskittyvinä pientoimijoina myös seuraavien sukupolvien aikana.

Tämä on se meidänkin kantava ajatus. Laadukkaasti, kestävästi, omalla maalla - omalla työllä tuotettua kahweeta ja aina tuoreena. Teille.

  • Alue: Huehuetenango ja osittain El Quiche

  • Kasvukorkeus: 1400 - 1600m

  • Lajike: Arabica, Catuai, Bourbon, Pache, Catimor

  • Prosessi: Fully Washed