Kuvaus
Alue: Etelä- ja Länsi-Ruandan alueet
Lajike: Red Bourbon
Kasvukorkeus: 1400-1600m
Prosessointi: Washed
Paahtaja: Joel Marttala
Inzovu on sekoitus Länsi- ja Etelä-Ruandan alueiden red bourbon lajikkeiden kahveista. Kahvissa on käytetty ainoastaan harvinaisempia peaberry papuja, jonka nimi tulee kahvipavun pienestä koosta.
Kahvin on tuottanut Rwanda RTC (Rwanda Trading Company), johon kuuluu useita alueen pienviljelijöitä. Pienviljelijöiden tilat eivät ole hehtaaria suurempia. Alueen viljelijät tekevät tiivistä yhteistyötä jakaen tietoa ja omia laitteitaan kuten pesuasemia.
Ruandassa on ideaalit kahvin kasvu-olosuhteet korkeiden kukkuloiden, säännöllisten sateiden sekä vulkaanisen maaperän vuoksi. Sato kukkii Syyskuusta lokakuuhun, jonka jälkeen sato kerätään huhtikuun sekä heinäkuun aikana.
Sadonkorjuun jälkeen kahvit prosessoidaan ja äärimmäisen pienet kahvipavut (Peaberry) erotellaan muista pienen kokonsa vuoksi, joka luo kahville ainutlaatuisen makunsa.