Kuvaus
Retkeillessä luonnossa kahvitauon pitäminen on ainutlaatuinen hetki. Olit sitten tunturin päällä, vaeltamassa erämaassa, saaristossa veneilemässä tai ihan vaan pyöräretkellä. Kahvitauon merkitys korostuu entisestään. Luonnossa nautittu kahvi on aina erilainen kokemus.
Wølmarkin Teemun kanssa näitä erilaisia tilanteita on pohdittu ja verrattu myös erilaisia kahvin valmistustapoja. Lähestulkoon aina kunnon kahvin tekeminen luonnossa vaatii erityistä keskittymistä, aikaa ja välineitä. Ylimääräisiä välineitä saattaa joutua kantamaan mukana ja välineet eivät aina edes ole optimaalisia kaikkiin tilanteisiin. Pikakahvi ei meidän mielestämme ole ratkaisu kunnon kahville.
Näistä syistä syntyi ajatus siihen mikä Retkikahwe on nyt. Eli yksinkertaisesti kahvin haudutuspussi, jolla tekee 300-350ml kerralla kahvia. Lisäät vain kuuman veden ja odotat minimissään 4min. Tästä riittää myös kaverille. Pussi mahtuu pieneen tilaan ja painaa alle 40g. Se on myös uudelleen käytettävä, jonka voi myös kierrättää kartonkiin käytön jälkeen.
Alue: Minas Gerais & Espirito Santo, Brasilia
Lajike: Mixed – Arabica 80% / Robusta 20%
Kasvukorkeus: 900 – 1100m
Prosessointi: Natural
- Uudelleen käytettävä. Tyhjennä käytetyistä puruista. Huuhtele kuumalla vedellä. Kuivata avonaisena ja täytä uudelleen haluamallasi pressopannujauhetulla kahvilla (22g)
- Helppo käyttää – lisää vain kuuma vesi 300-350ml ja hauduta 4-8min.
- Menee pieneen tilaan ja painaa alle 40g.
- Kierrätys kartonkiin
- Kahvit jauhetaan pussiin tilaus kohtaisesti.