Kuvaus
Alue: Huila, Kolumbia
Viljelijä: Heimar Collazos
Lajike: Pink Bourbon
Kasvukorkeus: 1650m
Prosessointi: Anaerobic Honey
Kahvi tulee Acevedosta Huilan alueelta, Kolumbiasta. Heimar on nuori viljelijä, joka on saanut oppinsa omalta isältään. Intohimo ja tahtotila paremman kahvin viljelyyn on syy, minkä takia hän kahvia kasvattaa.
Tämä Pink Bourbon on käynyt tarkoin kontrolloidun fermentoitumisprosessin (anaerobic) pavun makeiden piirteiden korostamiseksi. Tämän jälkeen papua on kuivattu hieman normaalia pidempään, jotta makeutta korostava vaihe korostuu. Pavut fermentoituvat ensin neljän päivän ajan ilmatiiviissä astioissa, jonka jälkeen niiden pinnalta poistetaan pintakuori ja jätetään vielä kahdeksi päiväksi suljettuun pussiin. Prosessin lopuksi pavut saavat hienovaraisen pesun, ennen kuin ne jätetään kuivumaan normaalia pidempään, jopa 25 päivän ajaksi, jotta makeutta korostava vaihe korostuu entisestään.