Kuvaus
Alue: Huila, Kolumbia
Viljelijä: Heimar Collazos
Lajike: Pink Bourbon
Kasvukorkeus: 1650m
Prosessointi: Anaerobic Honey
Paahtaja: Joel Marttala
11,90 € – 46,00 € sis. alv.
Makukuvaus: Raikasta hedelmäisyyttä, sitrushedelmän hapokkuutta, taatelin ja hunajan makeutta
Tämä suorakaupalla hankittu Heimar Collazos -viljelijän hienovarainen vaalea kolumbialainen kahvi tuo veden kielelle. Kahvissa maistuu raikas, sitruksinen hedelmäisyys, sekä taatelin ja hunajan makeus. Äärimmäisen miellyttävä juotava. Suutuntumaltaan kevyehkö.
Kahvi tulee Acavedo Huila -alueelta, Kolumbiasta. Heimar on nuori viljelijä, joka on saanut oppinsa omalta isältään. Intohimo ja tahtotila paremman kahvin viljelyyn on syy, minkä takia hän kahvia kasvattaa. Kahvitila on nimeltään La Carmelita. Siellä kasvaa 3.5 hehtaaria kahvia ja lajikkeina on erilaisia bourboneita, colombiaa, ombligonia, castilloa ja caturraa.
Tämä Pink Bourbon on fermentoitunut tankeissa (anaerobic) 40 tunnin ajan, jonka jälkeen se on asetettu kuivaamaan kevyen mucilage-kerroksen peittämänä 20 päivän ajaksi kunnes se on saavuttanut 10-12 kosteusprosentin.
Alue: Huila, Kolumbia
Viljelijä: Heimar Collazos
Lajike: Pink Bourbon
Kasvukorkeus: 1650m
Prosessointi: Anaerobic Honey
Paahtaja: Joel Marttala
Paino | Ei saatavilla/-tietoa |
---|---|
Koko | 230g, 1kg |
Jauhatus | Espresso, Aeropress, Pour Over, Suodatin, Chemex, Pressopannu, Pannu, Papu |
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!