Brasilia Fazenda Barinas 2/5

10,50 42,00  sis. alv.

Makukuvaus: Maitosuklaa, sitruksisuus, hasselpähkinä, saksanpähkinä

Tämä helposti lähestyttävä vaaleapaahtoinen kahvi on maitosuklainen, hasselpähkinäinen ja miellyttävän sitruksinen. Jälkimaussa saksanpähkinää. Ei tee itsestään suurta numeroa, vaan antaa kahvihetken olla juuri sellainen kuin se on. Pehmeä, keskitäyteläinen suutuntuma.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Alue: Cerrado Araxa, Minas Gerais, Brasilia
Lajike: Yellow Bourbon
Kasvukorkeus: 1000m
Prosessointi: Natural

Tämä kahvi tulee Castro Alvesin perheen tilalta nimeltä Fazenda Barinas. Castro Alvesin perhe on ollut kahvin kanssa tekemisissä Araxan alueella jo 1800-luvulta asti. Fazenda Barinas perustettiin vuonna 1950 ja sitä pidetään yhtenä kahvinkasvatuksen pioneereista alueella. Nykyään tila toimii Tiago C. Alvesin johdolla. Barinas tarkoittaa ”missä tuuli puhaltaa voimakkaimmin”.

Perheen tiloilla keskitytään kestävään kehitykseen kolmella saralla – ympäristöllisesti, sosiaalisesti sekä taloudellisesti. Ympäristöllinen lähestyminen pitää sisällään puiden istuttamisen, alueen eläimien ja kasviston, sekä lähteiden ja koko ekologisen käytävän suojelemisen. Sosiaalinen puoli keskittyy sosiaalityöhön paikallisen päihderiippuvaisten kuntoutuskeskuksen yhteydessä. Taloudellisesti tärkeitä asioita ovat mm. välineistöön ja kouluttamiseen sijoittaminen, sekä kahvin laadun parantamiseen liittyvät prosessien kehitystyöt.

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

230g, 1kg

Jauhatus

Espresso, Aeropress, Pour Over, Suodatin, Chemex, Pressopannu, Pannu, Papu